Algemene voorwaarden

Algemeen

Leerbubbels is opgericht door Miranda Delsard, gevestigd in Lint (België) en ingeschreven bij de KBO onder het nummer: 0698.884.703.

Leerbubbels
Miranda Delsard
Moederhoefstraat 248 bus 4
2547 Lint
miranda@leerbubbels.be

Leerbubbels richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van les- en leermaterialen voor het kleuteronderwijs onder de vorm van digitale downloads.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod of elke overeenkomst van leerbubbels en klant.

Deze voorwaarden staan op elke pagina onderaan in de footer van de website https://leerbubbels.be vermeld.

Digitale downloads

Alle materialen van Leerbubbels zijn digitale bestanden in PDF-formaat die onmiddellijk na betaling ter beschikking worden gesteld op de website en eveneens per mail worden doorgestuurd. Om de PDF-bestanden van Leerbubbels te kunnen openen heb je een PDF-reader nodig.

De downloadlink die je krijgt na betaling is 365 dagen geldig en kunnen onbeperkt gedownload worden. Het bestand opslaan op je eigen computer voor eigen gebruik is toegestaan.

Prijzen en betaling

Alle vermelde prijzen zijn steeds inclusief BTW, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
Leerbubbels behoudt zich het recht om de prijzen vermeld op de website op elk moment te wijzigen. De downloads worden gefactureerd op basis van de tarieven die gelden op het ogenblik dat de bestelling werd aanvaard.

Betaling vindt voorafgaand aan de levering en verzending van de downloads plaats en kan op volgende manieren gebeuren: Bancontact, KBC/CBC betaalknop, ING Home’Pay, iDEAL, PayPal, creditcard. De betaalmethode kan gekozen worden na het plaatsen van een bestelling.

Verzending

Leerbubbels verkoopt enkel digitale bestanden onder de vorm van pdf-bestanden. Er worden dus geen fysieke producten verzonden.

De digitale bestanden zijn, na een succesvolle betaling, direct te downloaden. De downloadlink krijg je onmiddellijk op de bevestigingspagina en wordt ook toegestuurd via mail. Deze link blijft 365 dagen na aankoop geldig.

Heb je geen link of mail ontvangen? Check dan eerst even je spamfolder. Is de mail toch niet aangekomen neem dan a.u.b. contact op zodat Miranda van Leerbubbels je persoonlijk kan verder helpen.

Herroepingsrecht

Om misbruik te voorkomen is het herroepingsrecht op alle downloadbare producten van leerbubbels niet van toepassing. Omdat het hier rechtstreekse downloads na betaling betreft, ga je ermee akkoord dat de levering onmiddellijk gebeurt en daardoor het herroepingsrecht vervalt.

Auteursrecht

Alle tekeningen, materialen, ontwerpen, logo’s, foto’s en teksten vallen onder het auteursrecht en behoren toe aan Miranda Delsard van Leerbubbels.

De materialen van Leerbubbels zijn voor persoonlijk gebruik en zijn gemaakt om te gebruiken in je eigen klas of bij thuisonderwijs.

Het is niet toegestaan om:

  • de materialen van leerbubbels te verspreiden onder je eigen naam en door te verkopen.
  • downloadlinks of bestanden door te sturen naar anderen of te delen op social media of andere internetsites.
  • afgedrukte kopieën te verspreiden.
  • aanduidingen omtrent auteursrechten, logo, handelsnaam, merk of andere rechten van intellectuele eigendom uit de materialen te verwijderen of te wijzigen.

Het is wel toegestaan om:

  • de materialen vrij te gebruiken in je eigen klas of bij thuisonderwijs.
  • kopieën te maken van de werkblaadjes voor de kinderen waar je mee werkt om te gebruiken in de klas of als huiswerk.
  • aangekochte bestanden te bewaren op je eigen computer of een andere externe schijf voor later persoonlijk gebruik.

Privacy

Hiervoor verwijs ik je naar het privacybeleid van leerbubbels.

Vragen of klachten

Vragen kunnen via mail gesteld worden en deze worden door Leerbubbels binnen een termijn van maximum 3 dagen beantwoord.

Miranda van Leerbubbels heeft zich als doel gesteld om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn door het aanbieden van digitale producten. Het is echter mogelijk dat een klant niet tevreden is en een klacht heeft. Dit moet eerst aan Leerbubbels gecommuniceerd worden en Miranda zal uiteraard haar best doen om een bevredigende oplossing te vinden voor alle partijen.

Toepassenlijk recht en bevoegde rechtbanken

Leerbubbels is een onderneming dat valt onder het Belgisch recht. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen (België) bevoegd. De taal van een eventuele procedure zal steeds in het Nederlands zijn.

Wijziging voorwaarden

Deze voorwaarden kunnen steeds zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.

Miranda Delsard
28 januari 2023

Scroll to Top