Over Miranda

Juf Miranda - Leerbubbels - lesmaterialen voor in de kleuterklas

Ik ben Miranda Delsard en al meer dan 20 jaar kleuterjuf in het buitengewoon onderwijs.

Afgestudeerd aan de Hogeschool in Lier startte ik in oktober 1998 aan mijn eerste opdracht in het onderwijs.

Aanvankelijk was dit een interim voor een maand, maar dit werd meermaals verlengd en vandaag werk ik nog steeds voor de school waar ik ooit begon.

Mijn ervaring

Mijn grootste ervaring ligt bij kleuters met een mentale beperking en kinderen met een motorische beperking. Het zogenoemde type 2 en type 4 binnen het buitengewoon onderwijs.

Maar na heel wat jaren op de teller ben ik in 2017 binnen onze school overgestapt naar type 9 en werk ik nu al enkele jaren met kinderen met autisme.

Ik heb dus heel wat ervaring met verschillende problematieken wat ik uiteraard inzet bij het maken van de materialen voor leerbubbels.

Juf Miranda - kleuterjuf buitengewoon onderwijs

Over leerbubbels

De tekeningen en materialen van leerbubbels zijn eigen creaties en ontwerpen. Er steekt heel wat tijd en toewijding in. Ik wil dan ook vragen om de auteursrechten te respecteren.

Alle materialen worden enkel online aangeleverd onder de vorm van Pdf-bestanden die na aankoop gedownload kunnen worden. Leerbubbels verkoopt dus geen fysieke producten.

De prijsjes voor de leerbubbels worden bewust zeer laag gehouden omdat ik wil dat educatief materiaal toegankelijk is voor alle kleuterjuffen en alle kleuters.

Juf Miranda - leerbubbels - educatief materiaal voor kleuters

“If a child can’t learn the way we teach,
maybe we should teach the way they learn”.

Juf Miranda - kleuterjuf buitengewoon onderwijs

Nog enkele wist je datjes

  • Met leerbubbels komt een droom in vervulling, want al 15 jaar loop ik rond met het idee om materialen te ontwerpen voor het onderwijs.
  • Alle tekeningen en spelmaterialen maak ik op de computer met een tekenprogramma.
  • Mijn website maak en beheer ik volledig zelf.
  • En ook de foto’s van alle leerbubbels zijn van eigen makelij.
  • Naast kleuterjuf ben ik ook een gecertificeerde mindsetcoach en heb ik een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Omdat ik een grote honger heb naar inzichten en vaardigheden blijf ik mezelf steeds bijscholen op verschillende vlakken.

Foto 2: Stijn Matthé – Het Kollektief
Foto’s 3 & 4: Jorick Michiels

Scroll to Top